top of page

RAKENNETAAN

Urbanismi - Tiivis, kestävä ja onnellinen kaupunki.

TAMPERE//

URBAANI

Anchor 1

Suomalaiset kaupungit ovat yksiä maailman parhaista asuinpaikoista. Iso syy on se, että Suomessa on taiteellisia maisemia, modernia infrastruktuuria, ja erinomaiset palvelut. Tampere on hyvä esimerkki tästä. Mutta, kun kaupunki kasvaa on tärkeää kehittää hyvä strategia.

 

Nykyään Tampere tarvitsee rohkeita ratkaisuja jotka voi parantaa asukkaiden elämää. Samalla tavalla meidän täytyy varmistaa, että suunnittelu takaa hyvinvoinnin myös uusille sukupolville. Siksi, haluan korostaa kolmea asiaa: Tiivis, kestävä ja onnellinen kaupunki.

 

  • Tiivis kaupunki tarkoittaa että me kaavoitamme ja rakennamme ympäristöä, jossa on monipuoliset liikkumismahdollisuudet, esimerkiksi: kävely, pyöräily, bussi ja ratikka. 

  • Kestävä kaupunki tarkoittaa että me rakennetaan kauppoja katutasossa, lapsiystävällisiä palveluja, puhdasta ilmaa ja turvallista joukkoliikenne. Nämä asiat seuraavat isoa trendiä jossa lapsiperheet asuvat enemmän ja enemmän kaupunkien keskustoissa.

  • Onnellinen kaupunki on sellainen jolla on kotouttamispolitiikka joka mahdollista kansalaisten osallistumisen kaupungin suunnitteluun. Tämä voi myös lisätä monipuolista kulttuuria ja tapahtumia kaupungissa.

TULEVAISUUS

Yrittäjyys - Yrittäminen nostamaan kaupunkia työttömyydestä. 

TAMPERE//

YRITTÄJÄ

Anchor 2

Hyvinvointivaltio tarvitsee yrittäjiä. He ovat keskeisiä tekijöitä innovaattoreina, ja tärkeä askel työllistäjinä ja talouden kannattajina Tampereella. Samalla tavalla innovaatiot lisäävät maan kilpailukykyä, tutkimus- ja kehitystyötä sekä luovat uusia aloja koulutukselle.

 

Tällä hetkellä Tampereella on hyvä ohjelma , mutta tämä ei riitta. Siis, konkreettiset asiat, joita kannatan ja edistän kampanjassa ovat:

 

  • Edistetään ohjelmia, jotka parantavat yritysten käynnistämistä ja joilla saadaan asiantuntemusta.

  • Luodaan ympäristö tai tila jossa yrittäjät, kansainvälinen osaaminen, ja asiantuntijat teknologiaan teollisuutta voivat kasvaa yhdessä.


YHDESSÄ

Kansainvälisyys - Kansainvälistä osaamista maahanmuuttajien integraatiosta.

TAMPERE//

KANSAINVÄLINEN

Anchor 3

Tampereen ensimmäiset maahanmuuttajat tekivät kaupungista kuuluisan. James Finlayson ja Wilhelm Von Nottbeck rakensivat kauniin kosken rannalle tehtaansa ja mahdollistivat työtä kaupunkilaisille. Nykyään Tampereella asuu yli 15 000 maahanmuuttajaa. 

 

Ulkomaisista osaajista voi löytyä kaupunkimme seuraava suuri työllistäjä. Siksi Tampereen on aika siirtyä kansainvälistymisessä seuraavalle tasolle pohjoismaisten suurkaupunkien sarjaan ja houkutella ulkomaisia osaajia elämään kansainväliseen kaupunkiin.  

 

Elämme tilanteessa, jossa maahanmuuttajilta puuttuu mahdollisuuksia toteuttaa itseään, ja esimerkiksi päästä koulutustaan vastaaviin töihin. Siksi, haluan vahvistaa ja edistää maahanmuuttajien sosiaalista, poliittista ja taloudellista osallisuutta. Kolme esimerkkiä ovat:

 

  • Maahanmuuttajille nopeampi siirtymä työelämään. 

  • Luodaan ja edistetään tehokkaasti yhden luukun periaatetta maahanmuuttajien tulemisessa Tampereelle. 

  • Edistetään kannustimia, joilla yksityiset yrittäjät helpommin palkkasivat maahanmuuttajia.

bottom of page